fbpx

Acceptarea Termenilor si Conditiilor comerciale

1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

1.1. Folosirea site-ului artdome.ro ( inclusiv vizitarea acestuia, inregistrarea, folosirea serviciilor oferite de sc BB Media Color srl prin intermediul site-ului artdome.ro) implica acceptarea in totalitate si neconditionata a Termenilor si Conditiilor expuse mai jos. Prin urmare, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

1.2. Atentie: Folosirea site-ului artdome.ro si serviciile furnizate de acesta sunt rezervate doar persoanelor care au implinit 18 ani.

1.3. S.C.BB Media Color srl isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza unilateral Termenii si Conditiile oricand, fara notificarea prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site. Accesand pagina Termeni si Conditii puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi, valabila si aplicabila la momentul accesarii.

2. Scopul urmarit

2.1. Scopul acestor Termeni si Conditii este de a defini si reglementa conditiile de utilizare a acestui site, precum si termenii si conditiile aplicabile serviciilor oferite de S.C. BB Media Color srl prin intermediul site-ului artdome.ro persoanelor fizice si/sau juridice in vederea adaugarii pe site de Produse pentru vanzare si produse conexe.

2.2. artdome-site de arta contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri/pagini de internet pentru utilizarea carora se vor aplica termeni si conditiile de utilizare specifice, dupa cum sunt acestia specificati pe site-urile/paginile respective, S.C. BB Media Color srl nefiind raspunzatoare si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul respectivelor site-uri si/sau cu privire la orice alte legaturi sau trimiteri din acestea. Includerea legaturilor sau trimiterilor in artdome-site de arta, este facuta de regula pentru ajutorul sau in interesul Utilizatorului, iar in alte cazuri in scop publicitar. Intrucat S.C. BB Media Color srl nu poate garanta si controla actualitatea si exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe Pagina artDome, Utilizatorul acceseaza acele site-uri si/sau le foloseste produsele/serviciile exclusiv pe propriul risc si pe propria raspundere.

2.3. Intregul continut al artDome-site arta, incluzand, dar fara a se limita la texte, imagini, grafice, programe, precum si orice alte date si aplicatii, sunt proprietatea S.C. BB Media Color srl si/sau a partenerilor sai, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Produsele si anunturile publicate de Utilizatori sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuala apartinand Utilizatorilor artDome-site arta, fiind protejate ca atare conform legii. Preluarea oricaror informatii si/sau date de pe acest site in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al Furnizorului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

3. Definitii

Termenii folositi in prezentul act vor avea urmatorul inteles: artDome-site arta - site-ul artdome.ro, inclusiv orice sectiune sau subpagina a acestuia. Site-urile si/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre Utilizatori ca urmare a legaturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul artDome.ro nu fac obiectul si nici nu intra in sfera acestei definitii.

Oferta de pret - preturi practicate de BB Media Color srl pentru serviciile si produsele oferite prin intermediul artDome-site arta.

Lista de Preturi constituie Anexa 1 si poate fi accesata aici Abonamente artDome - Pachete de puncte promovare sau in partea finala a Termeni si Conditii.

Utilizator - orice persoana fizica, cu capacitate de exercitiu deplina, care acceseaza artDome-site arta, fiind interesata de datele, informatiile, produsele si anunturile si/sau serviciile furnizate prin intermediul artDome-site arta; precum si orice persoana fizica ( inclusiv persoana fizica autorizata ) si/sau persoana juridica care achizitioneaza servicii furnizate de BB Media Color srl, prin intermediul artDome-site arta, sau prin legatura directa cu furnizorul BB Media Color srl.

Furnizor - sc BB Media Color srl – cu sediul in Sibiu, str. Stefan cel Mare 147, nr. Inreg. la Registrului Comertului - J32/809/2010, cod unic CUI - RO27781540, telefon: 0723-550306, e-mail: admin(at)artdome.ro.

Anunt si/sau Produs - oferta publica lansata de un Utilizator cu scopul de a fi publicata de catre S.C. BB Media Color srl prin intermediul artDome-site arta cu privire la vanzarea de arta sau produse conexe.

Termeni si Conditii - prevederile din acest document, care definesc regulile ce trebuiesc respectate in vederea utilizarii artDome-site arta, aplicabile inclusiv la achizitionarea de catre Utilizatori a serviciilor furnizate de sc BB Media Color srl.

Operatori - persoane special instruite de catre Furnizor pentru verificarea/moderarea continutului Anunturilor publicate de catre Utilizatori pe artDome-site arta.

Dealer de arta - persoana fizica sau/si juridica autorizata, inregistrata pe artDome-site arta si care a incheiat un contract de prestari servicii cu BB Media Color srl.

4. Aspecte Generale

4.1. Produsul / Anuntul va fi adaugat prin completarea formularului de pe artDome-site arta, care contine:

a) date reale de contact ale Utilizatorului

b) descrierea corecta a produsului care face obiectul publicari

c) date tehnice si descrieri corecte

d) pretul de vanzare

4.2. Prin trimiterea spre publicare catre Furnizor a produsului / anuntului, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu prevederile din Termeni si Conditii, fiind pe deplin constient de faptul ca, in caz de nerespectare a acestora, poate fi tras la raspundere conform prevederilor acestuia. Utilizatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul anuntului si pentru veridicitatea informatiilor publicate in Anunt si/sau comunicate Furnizorului.

4.3. Daca este cazul, produsul / anuntul va fi publicat doar dupa ce Utilizatorul a efectuat plata pentru publicare conform Oferta de pret, in functie de serviciile alese, iar Furnizorul a primit confirmarea efectuarii platii pentru publicare.

4.4. Procedura adaugarii unui produs / anunt pe artDome-site arta este detaliata la sectiunea intitulata „Ajutor” de pe artDome-site arta.

4.5. Valabilitatea unui anunt este de 7-28 de zile cu posibilitatea de prelungire la sfarsitul acestui termen.

4.6. Serviciile oferite de catre Furnizor respecta legislatia privind protectia consumatorului conform O.G. 21/1992, ale Legii 363/2002 privind comertul electronic si O.G. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor.

5. Drepturile si Obligatiile Furnizorului

5.1. BB Media Color srl se obliga sa publice toate produsele si anunturile transmise de catre Utilizatori prin intermediul artDome-site arta, pentru care a fost platit pretul ( daca este cazul ) pentru publicare DOAR daca sunt conforme cu prevederile/conditiile impuse prin Termeni si Conditii.

5.2. Furnizorul se obliga sa remedieze in cel mai scurt timp posibil eventualele disfunctionalitati reclamate, legate de functionarea artDome-site arta sau eventuale neconcordante intre datele furnizate in Anunt de catre Utilizator si datele publicate pe artDome-site arta de catre Furnizor, cu exceptia acelor neconcordante semnalate de catre Utilizatori care se datoreaza faptului ca Operatorii Furnizorului au modificat partial descrierea astfel incat acesta sa indeplineasca conditiile impuse prin Termeni si conditii, pentru a putea fi mentinut postat pe artDome-site arta

5.3. Furnizorul nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca artDome-site arta va fi disponibil neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori. Furnizorul nu va fi responsabil pentru neafisarea produselor / Anunturilor sau intreruperea afisarii acestora din cauze ce exced in orice mod controlului sau si nici pentru pagubele directe si/sau indirecte pe care Utilizatorul le-ar putea suferi din aceasta cauza.

5.4. Furnizorul nu este responsabil de intarzierile cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor si/sau partenerilor sai.

5.5. Furnizorul nu poate fi tras la raspundere pentru activitatile Utilizatorilor, in special pentru furnizarea de continut eronat cu privire la datele continute de descrieri.

5.6. Furnizorul isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica partial un Produs / Anunt in cazul in care se constata ca acesta incalca Termeni si Conditii in orice mod, in special in cazul in care acesta are un continut considerat jignitor sau calomnios, constituie concurenta neloiala, incalca drepturile de proprietatea intelectuala ale unei terte persoane sau este contrar bunelor practici, care actioneaza in detrimentul Furnizorului, ori incalca in orice alt mod vreo prevedere legala. In astfel de cazuri Utilizatorului nu ii va fi rambursata taxa achitata pentru publicare ( daca este cazul ). De asemenea Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment orice portiune din continutul artDome-site arta.

5.7. Furnizorul declara ca este detinatorul drepturilor de proprietate intelectuala legate de artDome-site arta, in afara Produselor / Anunturilor publicate pe site de catre Utilizatori cu privire la care are un drept neexclusiv de utilizare/publicare in conditiile prevazute de Termeni si Conditii.

5.8. Furnizorul nu permite publicarea mai multor produse si anunturi pentru acelasi articol pe artDome-site arta. Prin urmare, Furnizorul va avea dreptul de a sterge Produsele si anunturile pentru acelasi articol, publicate de doua sau mai multe ori. In astfel de cazuri Utilizatorului nu ii va fi rambursata plata efectuata pentru publicarea Anunturilor ulterioare celui original.

5.9. Furnizorul nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea produselor si anunturilor publicate. Furnizorul nu garanteaza in niciun fel pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor descrise in produse si anunturi.

5.10. Potrivit legislatiei in vigoare Furnizorul are obligatia sa informeze de indata autoritatile publice competente despre activitatile cu aparenta ilegala desfasurate de destinatarii serviciilor sale sau despre informatiile cu aparenta ilegala furnizate de Utilizatorii artDome-site arta.

6. Drepturile si Obligatiile Utilizatorului

6.1. In vederea publicarii Produsului / Anuntului pe artDome-site arta, Utilizatorul va plati, daca este cazul, pretul prezentat in Oferta de pret, in functie de serviciul ales.

6.2. Utilizatorul are dreptul de a beneficia in intregime de serviciile pentru care a platit integral pretul stabilit de Furnizor, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor Termeni si Conditii.

6.3. Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru continutul si descrierea Produselor / Anunturilor publicate si declara ca acestea corespund cu starea reala si juridica a Produsului / Anuntului si ca nu incalca drepturile Furnizorului si/sau ale unor terte persoane.

6.4. Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietatea intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii, si este de acord ca acesta (Produsul / Anuntul) sa fie publicat de Furnizor pe toate si oricare dintre platformele sale online, si prin alte mijloace, cum ar fi: comunicate de presa, televiziune, bannere, panouri publicitare si Internet.

6.5. Prin completarea formularului si/sau transmiterea Produsului / Anuntului catre Furnizor spre publicare pe Pagina artDome-site arta prin alte mijloace, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile din prezentul document.

6.6. In afara informatiilor legate de propriul Anunt, Utilizatorului ii este strict interzis sa preia orice informatii de pe Pagina artDome-site arta in vederea republicarii totale sau partiale sub orice forma, fara a avea acordul in scris al Furnizorului in acest sens.

7. Verificarea/Moderarea produselor / Anunturilor

7.1. Verificarea/moderarea Produselor / Anunturilor publicate pe Pagina artDome-site arta de catre Operatorii Furnizorului are ca scop inlaturarea descrierilor incomplete, evident incorecte si/sau care nu respecta prevederile prezentului document (au un continut considerat jignitor sau calomnios, sunt contrare bunelor practici etc.), incercand astfel sa se ofere celorlalti Utilizatori, potentiali cumparatori, o baza de date care sa contina un numar cat mai mic de descrieri eronate.

7.2. Nu este permisa publicarea mai multor Produse / Anunturi identice.

7.3. Nu pot fi publicate produse / Anunturi cu date evident false (inclusiv cele privind specificatiile tehnice ale produsului oferit spre vanzare), anunturi cu caracter publicitar sau care nu au ca obiect oferte de vanzare privind obiecte sau produse conexe, nu servicii.

7.4. Nu sunt admise spre publicare Produse / Anunturi care contin preturi considerate neserioase de catre Furnizor (de ex, dar fara a se limita la: preturi de 1 euro, preturi mult inferioare pietei/statisticilor aflate la dispozitia Furnizorului).

7.5. Nu sunt admise spre publicare Produse / Anunturi:

a) care au poze neclare;

b) care au poze rotite;

c) cu poze care contin in prim plan persoane fizice;

d) care contin poze cu stersaturi;

e) care contin poze cu inscrisuri (altele in afara de data inscrisa de aparatul de fotografiat) sau diferite insemne ori au aplicate sigle, marci sau alte insemne care ar putea incalca drepturi de proprietate intelectuala a unor terti;

f) care contin poze care nu prezinta produsul ce face obiectul descrierii;

g) care contin poze preluate din alte surse (pozele care prezinta sigla altor site-uri sau poze cu titlu de prezentare oferite de producatori sau alte agentii media cu privire la obiectul Anuntului);

h) care contin in text adrese web;

i) care contin texte referitoare la licitatii sau cumparari;

7.6 Nu se admit anunturi care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa.

7.7. Ca urmare a constatarii nerespectarii oricaror dintre prevederile prezentului document de catre oricare dintre produsele si anunturile publicate pe Pagina artDome-site arta, Operatorii Furnizorului vor avea dreptul, in functie de situatia concreta, de la caz la caz:

a) fie sa modifice partial produsul/ anuntul, in masura in care acest lucru este posibil, astfel incat sa se evite stergerea produsului/ anuntului respectiv de pe site si sa se indrepte erorile sau inadvertentele constatate (de ex : una dintre pozele atasate nu indeplineste una dintre conditiile de mai sus, Produsul/ Anuntul contine greseli de ortografie);

b) fie sa se intrerupa continuitatea publicarii Produsului/ Anuntului prin refuzarea lui. Refuzarea produsului/ anuntului inseamna dezactivarea postarii acestuia de pe Pagina artDome-site arta si anularea tuturor serviciilor achizitionate pentru respectivul produs/ anunt.

7.8. In cazul refuzarii produsului/ anuntului si stergerii acestuia de pe Pagina artDome-site arta, Utilizatorul va fi informat intotdeauna in scris prin e-mail si prin postare prin intermediul Paginii artDome-site arta despre motivul refuzului, acesta avand posibilitatea de a remedia problema si a republica produsul/ anuntul platind din nou pretul (daca este cazul) aferent serviciului selectat pentru republicare.

7.9. In cazul in care Utilizatorul publica in mod repetat produsul/anuntul fara a remedia problemele semnalate, Furnizorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul Utilizatorului la Pagina artDome-site arta.

7.10. Data la care Utilizatorul a efectuat plata produsului/ anuntului (daca este cazul) in conformitate cu prevederile prezentului document si cu instructiunile privind plata, primite din partea Furnizorului, in vederea publicarii produsului/ anuntului respectiv pe Pagina artDome-site arta, reprezinta data incheierii acordului intre Furnizor si Utilizator avand ca obiect publicarea produsului/anuntului pe Pagina artDome-site arta. In consecință, pana cand plata pentru publicarea produsului/ anuntului (daca este cazul) nu a fost efectuata Furnizorului de catre Utilizator, nu exista nicio relatie contractuala intre Utilizator si S.C. BB Media Color srl. avand ca obiect publicarea produsului / Anuntului, iar Furnizorul nu are nicio obligatie ferma in legătura cu publicarea.

7.11. Prin aplicatiile formularului de transmitere a unui produs/ anunt spre publicare Furnizorul pune la dispozitia Utilizatorului posibilitatea identificarii si corectarii erorilor survenite cu ocazia introducerii datelor si crearii produsului/ anuntului.

7.12. Aceste pagini "Termeni si Conditii" sunt stocate de catre Furnizor si sunt accesibile Utilizatorului pe Pagina artDome-site arta, putand fi accesati pe site si dupa intervenirea intre parti a acordului de publicare a produsului/ anuntului.

7.13. In situatia modificarii Termenilor si Conditiilor modificarile intervenite nu se vor aplica acordurilor privind publicarea unor produse/ anunturi care au fost incheiate intre Furnizor si Utilizatori sub egida Termenilor si Conditiilor anteriori.

8. Promovarea produselor/ anunturilor

8.1. Orice produs/ anunt postat pe Pagina artDome-site arta direct de catre Utilizator poate fi promovat conform articolului Pachete de puncte promovare

8.2. Un produs/ anunt fara fotografii nu poate fi promovat prin achizitionarea serviciilor care necesita minim o fotografie.

8.2. Un produs/ anunt poate fi promovat prin:

a) evidentiere in lista cu alta culoare fata de celelalte produse/ anunturi;

b) pozitionarea produsului/ anuntului la inceputul listei, in sectiunea de Promovate;

c) promovarea pe prima pagina a site-ului artDome-site arta in sectiunea produsul/ anuntul zilei si in Bannerul zilei.

8.3. Fiecare produs/ anunt pentru care s-a achizitionat promovarea 8.2. c), va fi afisat pe prima pagina a site-ului in sectiunea produsele/ anunturile Zilei. In aceasta sectiune sunt in mod continuu afisate prin rotatie cate 4 produse/ anunturi astfel promovate. produsele/ anunturile se schimba la fiecare 5 minute.

8.4. In situatia in care Utilizatorul nu a solicitat promovarea prin una din modalitatile prezentului articol la momentul transmiterii catre Furnizor spre publicare, si inainte de momentul efectuarii platii pentru publicarea produsului/ anuntului respectiv, promovarea/solicitarea promovarii de catre Utilizatori a produselor/ anunturilor care au fost postate pe Pagina artDome-site arta in conditiile prezentului act constituie o modificare in conformitate cu acesti Termeni si Conditii, care se supune prevederilor art. 9 de mai jos.

9. Modificarea si prelungirea valabilitatii unui produs/ anunt PLATIT:

9.1. Produsul/anuntul poate fi modificat gratuit in termen de o ora de la efectuarea platii. Utilizatorul va fi informat in legatura cu perioada de timp ramasa din acest interval.

9.2. Orice modificare efectuata dupa intervalul definit de art. 9.1 va duce la dezactivarea anuntului, acesta nemaifiind vizibil pe site.

9.3. Pentru reactivarea produsului/ anuntului dupa modificare conform art.9.2 Utilizatorul va trebui sa faca o plata conform Anexei 1, aceasta plata oferind si 14 zile de valabilitate care se vor cumula cu zilele de valabilitate ramase.

9.4. Se considera modificare orice operatiune prin care se schimba continutul acestuia, inclusiv fotografii, sau date de contact atasate.

9.5. Valabilitatea unui produs/ anunt se poate prelungi pentru 15 zile, fara posibilitatea modificarii. Cele 15 zile se vor cumula cu zilele de valabilitate ramase.

10. Preturi - Modalitati de plata

10.1. Preturile pentru serviciile oferite de Furnizor sunt definite in Anexa 1.

10.2. In cazul in care plata a fost efectuata, produsul/anuntul va fi vizibil pe Pagina artDome-site arta in termen de 1-6 ore de la primirea de catre Furnizor a dovezii privind efectuarea platii.

10.3. Modalitati de plata:

10.5. Utilizatorul nu va putea solicita Furnizorului rambursarea oricaror sume achitate in cazul in care plata publicarii produsului/ anuntului nu a putut fi confirmata Furnizorului datorita unei culpe din partea Utilizatorului in introducerea elementelor de identificare a platii si transmiterea SMS-ului de plata conform instructiunilor Furnizorului.

11. Procedura de depunere si solutionare a plangerilor si sesizarilor primite din partea Utilizatorilor

11.1. Orice Utilizator poate depune o plangere sau sesizare care priveste sau are legatura cu serviciile oferite de Furnizor, respectiv Anunturile transmise/publicate/nepublicate de S.C. BB Media Color srl pe Pagina artDome-site arta, in termen de maxim 7 zile de la data producerii evenimentului si/sau aparitiei cazului sesizat.

11.2. De asemenea, Utilizatorii au posibilitatea sa transmita Furnizorului oricand plangeri si/sau sesizari cu privire la activitatile cu aparenta ilegala desfasurate de un Utilizator al Paginii artDome-site arta care privesc si/sau au legatura cu serviciile furnizate de S.C. BB Media Color srl ori cu privire la informatiile cu aparenta ilegala furnizate de un Utilizator al Paginii artDome-site arta, despre care au cunostinta.

11.3. Plangerile vor fi depuse prin intermediul adresei de e-mail: admin(at)artdome.ro specificata pe Pagina artDome-site arta.

11.4. Plangerile si/sau sesizarile transmise Furnizorului vor include datele de identificare a Utilizatorului, numarul de identificare a Anuntului ce face obiectul plangerii (daca reclamatia sau sesizarea priveste un anumit Anunt), precum si orice alte date necesare Furnizorului in vederea identificarii evenimentului sesizat si/sau a Anuntului (dupa caz) si o descriere cat mai detaliata a motivului pentru care a fost inaintata plangerea/sesizarea, astfel incat Furnizorul sa o poata solutiona in cel mai scurt timp posibil.

11.5. Plangerile/sesizarile vor fi analizate si vor primi raspuns in termen de maxim 5 zile lucratoare de la primirea acestora de catre Furnizor, in cazul in care au fost insotite de un set complet de date necesare identificarii Utilizatorului, Anuntului si/sau a problemei. In situatia in care petentul nu a transmis Furnizorului toate datele necesare identificarii problemelor semnalate si solutionarii plangerii/sesizarii respective, acesta va fi instiintat de Furnizor cu privire la informatiile lipsa, urmand ca termenul de solutionare de mai sus sa fie prelungit corespunzator.

11.6. Pentru a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Utilizatorul poate accesa link-ul: https://anpc.ro

12. Nota de Informare privind Protectia Datelor cu Caracter Personal

12.1. Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea 102/2005, S.C. BB Media Color srl are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorii i le furnizeaza cu ocazia accesarii Paginii artDome-site arta si/sau completarii formularelor disponibile pe Pagina artDome-site arta.

12.2. Orice persoana care acceseaza Pagina artDome-site arta si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe Pagina artDome-site arta, isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru ca S.C. BB Media Color srl sa prelucreze datele cu caracter personal furnizate de Utilizatori cu aceasta ocazie. Datele cu caracter personal colectate de catre S.C. BB Media Color srl prin intermediul Paginii artDome-site arta vor fi utilizate pentru scopurile asociate achizitionarii de catre Utilizatori a serviciilor oferite de Furnizor prin intermediul acestui site, respectiv prestarii in conditii optime a serviciilor solicitate de catre Utilizatori Furnizorului, precum si, in general, a administrarii relatiei Furnizorului cu Utilizatorii, in scopuri de marketing (inclusiv marketing direct), in vederea efectuarii de studii de piata si inclusiv intreprinderea de alte activitati de catre Furnizor, permise de lege, ce nu fac obiectul altor aprobari separate exprese din partea Utilizatorilor. Prin urmare, toate datele oferite de Utilizatori prin accesarea si/sau completarea formularelor disponibile pe Pagina artDome-site arta vor putea fi colectate si prelucrate de catre Furnizor, putand fi folosite de catre acesta. In situatii exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile pot solicita ca Furnizorul sa dezvaluie anumite informatii care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.

12.3. Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.

12.4. Pentru exercitarea oricaruia dintre aceste drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa in acest sens, datata si semnata, la urmatoarea adresa: BB Media Color srl, Sibiu, bd. Mihai Viteazu 11B, specificand totodata dreptul pe care doreste sa il exercite asupra datelor sale.

13. Modificarile prezentului document

13.1. Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile, inclusiv Lista de Preturi fara o notificare prealabila a Utilizatorului.

13.2. Este responsabilitatea Utilizatorilor de a verifica periodic continutul acestor Termeni si Conditii.

14. Legea aplicabila. Litigii

14.1. Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in prezentul act, precum si toate efectele juridice pe care acesta le produce sunt guvernate de legea romana in vigoare.

14.2. Orice litigiu care are ca obiect o disputa aparuta in legatura cu acesti Termeni si Conditii urmeaza a fi solutionat de instantele competente din Romania.