fbpx

Cum adaug produse

Puteti adauga GRATUIT oricate produse doriti ! Limitarile sunt legate de: imagini gratuite (2), caractere in descriere (275), promovare produse si promo muta primul.

Pentru a adauga mai multe produse pe artdome ro, puteti alege un abonament nr. de produse incluse, cu diverse promovari incluse. Vedeti abonamentele disponibile ->. Abonamente artDome

Planurile de abonament contin un numar maxim de produse pe care le puteti adauga. In plus contin si diverse modalitati de promovare in functie de abonamentul ales.

Chiar daca nu sunt cuprinse in abonament, unele modalitati suplimentare de promovare pot fi folosite cu pachetele de puncte suplimentare. Vezi aici Pachete de puncte promovare.

Cum promovez produsele?

Abonamentele contin si anumite modalitati de promovare ( Primul in lista, Text ingrosat, Cu rama, Fond colorat sau aparitia in Produse speciale). Unele modalitati sunt incluse in abonament, altele pot fi adaugate pe puncte. Promovarile au o durata de 7, 14 sau 28 de zile - la alegerea dvs. Pot fi innoite permanent. Vezi aici Pachete de puncte promovare. Daca doriti alte modalitati de promovare (ex: pagina speciala cu numele companiei/ artistului - de forma artdome.ro/yyyyyyyy), sau orice modalitate care va atrage, ne puteti contactat direct aici Contactati-ne!